Wilt u meer informatie over onze producten?

Bekijk onze diensten >>>

Over ons

Van Essen Glas is een professioneel glasbedrijf dat u herkent aan de compromisloze kwaliteit van zijn producten, zijn werkformule en zijn manier van zaken doen. Als glasinstallateur kennen wij onze plaats in de totale bouwstroom.Wij weten dat aannemers- en schildersbedrijven een glaspartner willen, die thuis is op de bouwplaats als zijn werkterrein, zich flexibel opstelt en snel inspeelt op wisselende planningen.

Voorkoming van thermische en mechanische breuk, oppervlaktebeschadigingen en condensvorming behoort  vanzelfsprekend tot onze beroepscode. Bij dit alles zet Van Essen Glas in op een duurzaam eindproduct, waarvoor zorgvuldigheid geboden is.

Veel opdrachtgevers kennen Van Essen Glas als glasleverancier en glasinstallateur en ervaren de voordelen van de combinatie van die beide activiteiten, zoals een stuk extra service door keuzes van de opdrachtgever te controleren op normen en voorschriften, het nemen van breukrisico, evenals als de verantwoordelijkheid voor de maatnauwkeurigheid van het geleverde glas en het instaan voor de garantievoorwaarden.

Als professioneel glasbedrijf hechten wij aan onze onafhankelijke positie. Op basis van die ongebonden marktpositie en daardoor onze goede relatie met alle gerenomeerde vlakglasproducenten, zijn wij onze opdrachtgevers van dienst met een objectief advies en een evenwichtige prijs/kwaliteit-verhouding. Tenslotte is dat de manier waarop Van Essen Glas zaken doet: Als een solvabele en betrouwbare partner, die glas in al zijn facetten ziet als een volwaardig vak apart.